• Home
  • Contact

Go Camino

Deze Go Camino vertrekt voor elke etappe vanuit Velp, waar je ook weer 's middags terug komt.

De Walk of Wisdom is een pelgrimsroute van ongeveer 136 kilometer, die loopt ronddom de oudste stad van Nederland (Nijmegen).
Het is een eigentijdse pelgrimsroute die los staat van religie of ideologie. Het doel is mensen uit de waan van de dag te laten stappen door al wandelend na te denken over waar het leven echt om gaat. De route voert door drie provincies en 2 landen en 70 % is op onverharde weg. Onderweg ervaar je verschillende types landschap. Je loopt langs de grote rivieren, door bossen en over de heide, over dijken, door oud moerasgebied .In de 11 plaatsen die je doorkruist kun je een ringetje ophalen voor je pelgrimsveter. De route eindigt ook weer in de Stevenskerk.

 

Wandeltocht rondom Velp Grave, als pelgrimstocht. Geschikt als voorbereiding op een langere pelgrimage (Santiago, Rome).Georganiseerde Walk of Wisdom

Go Camino
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 2 juli 2021 00:00
tot Zondag 4 juli 2021 00:00