• Home
  • Contact

Wandelen en overnachten tijdens lockdown

Kom genieten van de rustige omgeving van het klooster en overnacht bij ons.

Tijdens de coronatijd kunt u in ons klooster heerlijk tot rust komen. Er zijn geen groepen in het klooster. Slechts wandelaars en pelgrims bezoeken ons. We hebben een aantal mooie dagtochten uitgezet rondom het klooster: van 5 tot 25 km. Start en finish in het klooster. En 's nachts blijf je lekker slapen. Voor de maaltijden overleggen we met je wat we gaan doen. Soms kun je aansluiten bij de maaltijd van ons Zorgprogramma, soms zorgen we in onderling overleg voor een oplossing. Bel ons voor meer info en een boeking.

 

Tijdens de lockdown periode kun je voor slechts 35 euro per nacht bij ons verblijven (minimaal 2 nachten).

 

 

Wandelen en overnachten tijdens lockdown
Aanmelden

Programmacode

202103

Doelgroep

Data en tijden

van Donderdag 1 april 2021 00:00
tot Donderdag 1 april 2021 00:00

Kosten

  • Tarief A: € 35

eenpersoonskamer met linnengoed. Maaltijden in overleg