• Home
  • Contact

Durven Zijn Oud en Nieuw

OUD- EN NIEUW MET DURVEN ZIJN

Henk Murraij, auteur van het boek DURVEN ZIJN, gaat ook dit jaar weer op pad met zijn oud- en nieuw special DURVEN ZIJN. En ook dit jaar weer zullen we met behulp van het lichtlabyrint vanuit het oude jaar het nieuwe binnen lopen en de champagne ontkurken.

Even jij helemaal in het licht en wat het voor jou licht maakt.

 

Misschien loop je al langer met de gedachte om het deze jaarwisseling anders te doen. Wellicht even uit de eenzaamheid of niet aanschuiven bij de oliebollen bij familie, vrienden of anderen die je lief zijn maar wandelend met gelijkgestemden onderweg te gaan en van het Emmausklooster te genieten.

 

Henk Murraij: Ik vertel in al mijn trainingen over ruimte scheppen, (los) laten van hoe je het tot nu toe gewend bent. We zitten allemaal in een “bubbel” waarin we vaak meelopen in een pas. Zo kan het heel verademend zijn om het deze jaarwisseling eens anders te doen, eens de traditie te laten voor wat het is en onderweg te gaan met DURVEN ZIJN.

(Los) laten lijkt makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Of het nu gaat om tradities, negatieve gedachten, oude overtuigingen, spullen of mensen. Eén ding is zeker, los (laten) schept ruimte voor iets nieuws.

 

Henk laat je wandelend ervaren hoe fijn het is om met meer liefde voor jezelf en de mensen om je heen onderweg te zijn in je eigen leven. Samen met jou kijkt hij waar je nu staat, waar je naar onderweg bent en wat aandacht nodig heeft. Hij laat je onderweg ervaren hoe jij meer energie krijgt door te (los)laten wat niet meer bij jou past. Door ruimte te creëren zet je als het ware de deur open voor nieuwe gedachten, ideeën en mensen. Voordat je nieuwjaarsdag naar huis gaat heeft Henk samen met jou plannen omgezet in activiteiten voor de komende tijd. Ook jij kunt stap voor stap komen waar je altijd al wilde zijn.

 

Programma

De oud- en nieuwspecial van DURVEN ZIJN is samengesteld met wandelingen, inspirerende werkvormen en mindfuloefeningen. Het lichtlabyrint wordt oudejaarsavond opgebouwd en van het oude in het nieuwe jaar gelopen. Er is voldoende tijd om te genieten van de rust in het klooster en de schitterende kloostertuin.

Op vrijdag 31 december 2021 arriveer je tussen 09.45 - 10.00 uur en op zaterdag 1 januari 2022 sluiten we het programma om 16.00 uur af.

Maximaal aantal deelnemers: 8

Wandel je mee?

 

Kosten

Kosten: € 325,--

De kosten zijn incl. verblijf, maaltijden en begeleiding.

 

Meer info en inschrijven

https://durvenzijn.nu/evenement/durven-zijn-met-oud-en-nieuw/

 

Begeleiding

Henk Murraij

 

Henk Murraij, auteur en eigenaar van “Durven Zijn”, levensspecialist en pelgrim. Organiseert retraites, geeft lezingen door het land en pelgrimeert met jeugd. In zijn boek beschrijft Henk zijn pelgrimage naar Santiago de Compostela. Deze reis heeft hem veel inzichten gebracht in wie hij is en waar het leven naar toe gaat. Hij inspireert, motiveert en stimuleert om mensen hun eigen levenspad te laten lopen.

 

 

 

Durven Zijn Oud en Nieuw
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 31 december 2021 10:00
tot Vrijdag 1 januari 2021 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 325,00

Prijs is all-in: 1 persoonskamer, linnengoed en maaltijden.

Begeleiding

Henk Murraij

Henk  Murraij