• Home
  • Contact

Rondleidingen

Een ontmoeting met het klooster, u bent van harte uitgenodigd

In de maanden september t/m mei nodigen wij u elke eerste zaterdagmiddag van de maand om 14.00 uit voor een rondleiding door het Emmausklooster en haar prachtige kloostertuin. 

Tijdens de rondleiding die zo’n twee uur duurt zal aandacht worden besteed aan de kerk van het klooster, het klooster zelf met de refter en de tuin. Het eerste deel van de rondleiding gaat door de kapel en het huis, waarna een kop koffie wordt gedronken in de mooie refter van het klooster. Na de koffie is er dan nog een rondleiding door de grote tuin: moestuin, fruittuin, bos, het pesthuisje en de begraafplaats.

Een ervaren gids zal u voorgaan en mooie verhalen, wetenswaardigheden en anekdotes vertellen tijdens de rondgang.

De aanvang van de rondleiding is steeds om 14.00 uur en u kunt verzamelen op de parkeerplaats voor het klooster. De groep kan maximaal 25 personen groot zijn en de kosten zijn 5 euro per persoon. Het einde van de rondleiding is rond 16 uur.

Rondleidingen
Aanmelden

Doelgroep

3 Rondleidingen en bezichtigen klooster

Data en tijden

van Zaterdag 1 mei 2021 14:00
tot Zaterdag 1 mei 2021 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 5,00