• Home
  • Contact

Durven Zijn Kerstspecial

Het gaat er in het leven niet om jezelf te vinden maar jezelf te durven zijn!

Deze kerstspecial Durven Zijn staat in het teken van het licht van kerst en de Goddelijkheid in ieder van ons. Tijdens deze dagen van licht wandel je met maximaal 10 deelnemers een mini-camino door je eigen leven. Levensspecialist Henk Murraij neemt je aan de hand om je talenten en levensmissie in beeld te brengen. Hij geeft je handvatten om te accepteren wat er nu is, los te laten wat niet meer bij je past en vooruit te kijken.

Gezamenlijk zet je de eerste stap naar het verwezenlijken van je dromen in plaats van alles te laten zijn zoals het nu is. Je gaat op zoek naar wie je werkelijk bent en welke avonturen er bij jou passen. Je vertrekt niet naar huis voordat jouw nieuwe doelen en acties voor de komende drie maanden in beeld zijn gebracht.

 

Wandel je mee?

 

Programma:

Deze kerstspecial van DURVEN ZIJN is samengesteld met wandelingen, inspirerende werkvormen en mindfuloefeningen. Het is mogelijk om aan te sluiten bij de ochtend-, middag- of avondmeditatie van het klooster en bij de kerstviering.

Je verblijft van 24 december, 10.00 uur tot 26 december, 16.00 uur op het Emmausklooster waar voor ons wordt gekookt en gezorgd.

 

De deelnameprijs bedraagt geen € 425,-- maar € 359,-- all in (eenpersoonskamer met linnengoed en alle maaltijden, plus begeleiding en materialen van Henk. Ook ontvangt u het boek DURVEN ZIJN.

De korting is enkel nog dit jaar om het programma DURVEN ZIJN te verfijnen.

 

Henk Murraij heeft het boek DURVEN ZIJN geschreven. Hierin beschrijft hij zijn pelgrimage naar Santiago de Compostela en verder door naar Finisterre. Deze reis heeft hem veel inzichten gebracht in wie hij is en waar het leven naar toe gaat.

Hij inspireert, motiveert en stimuleert om mensen hun eigen levenspad te lopen.

Wil je meer lezen over Henk Murraij neem dan een kijkje op zijn website: www.durvenzijn.NU

 

 

Durven Zijn  Kerstspecial
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Donderdag 24 december 2020 10:00
tot Zaterdag 26 december 2020 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 359,00

All in: 1 persoons kamer met linnengoed en alle maaltijden.

Begeleiding

Henk Murraij

Henk  Murraij