• Home
  • Contact

Durven Zijn oktober

Het gaat er in het leven niet om jezelf te vinden maar jezelf te durven zijn!

 

Merk je al langer dat je vastgeroest zit in bestaande patronen en wil je het graag anders maar je weet niet zo goed hoe? Kom dan naar de DURVEN ZIJN dagen op 9, 10 en 11 oktober 2020.

Levensspecialist Henk Murraij neemt je aan de hand om jouw TALENTEN volop in het licht te zetten en je te laten zien waar het leven je heen leidt. JIJ zet de stappen die jou geluk brengen naar een ZINVOL bestaan. Hij geeft je handvatten om te accepteren wat er nu is, los te laten wat niet meer bij je past en vooruit te kijken.

 

Gezamenlijk zet je de eerste stap naar het verwezenlijken van je dromen in plaats van alles te laten zijn zoals het nu is. Je gaat op zoek naar wie je werkelijk bent en welke avonturen er bij jou passen. Hij laat je naar huis vertrekken met nieuwe doelen en uitgewerkte acties voor de komende drie maanden. Om te komen waar je altijd al wilde zijn.

We werken, eten, drinken en slapen in de sirene rust van het Emmausklooster om weer een stapje dichterbij JEZELF te DURVEN ZIJN.

 

Wandel je mee?

 

 

Programma:

Het DURVEN ZIJN weekend is samengesteld met prachtige wandelingen, inspirerende werkvormen en mindfuloefeningen.

Ook is er de mogelijkheid aan te sluiten bij de ochtend-, middag- of avondmeditatie van het klooster.

Je verblijft van vrijdag 9 oktober 2020, 10.00 uur tot zondag 11 oktober 2020, 16.00 uur op het Emmausklooster waar voor ons wordt gekookt en gezorgd.

De deelnameprijs bedraagt geen € 425,= maar € 289,= all in (eenpersoonskamer met linnengoed en alle maaltijden, plus begeleiding en materialen van Henk. De korting is enkel nog dit jaar om het programma te verfijnen.

 

Henk Murraij heeft het boek DURVEN ZIJN geschreven. Hierin beschrijft hij zijn pelgrimage naar Santiago de Compostela en verder door naar Finisterre. Deze reis heeft hem veel inzichten gebracht in wie hij is en waar het leven naar toe gaat.

Hij inspireert, motiveert en stimuleert om mensen hun eigen levenspad te lopen.

Wil je meer lezen over Henk Murraij neem dan een kijkje op zijn website: www.durvenzijn.NU

 

 

Durven Zijn oktober
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 9 oktober 2020 10:00
tot Zondag 11 oktober 2020 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 289,

All in: 1 persoonskamer met linnengoed en alle maaltijden.

Begeleiding

Henk Murraij

Henk  Murraij