• Home
  • Contact

De Doorbraak Experience

De Doorbraak Experience

Op 18,19 en 20 september kan je meedoen aan de 1ste Doorbraak Experience. Deze ervaring is speciaal gecreëerd voor max 10 mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken. Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Met de doorbraakmethodiek kom je in contact met dié kennis en weet je meer dan ooit wat je volgende stappen gaan zijn.

Het doel van de Doorbraak Experience:
Je komt weer in contact met wie je werkelijk in de kern bent. Je snapt waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen en je weet nu welke volgende stappen je in leven te zetten hebt. De Doorbraak Experience herstelt de balans tussen hoofd en hart

Kijk voor meer informatie op: https://www.doorbraakcoaching.com/doorbraakexperience

De Doorbraak Experience
Aanmelden

Programmacode

2020-09

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 18 september 2020 00:00
tot Zondag 20 september 2020 00:00

Kosten

  • Tarief A: € 475,00