• Home
  • Contact

Familieopstelling

Voor jou als reiziger

‘Opnieuw leren kijken in het licht van magie, is het overgeven aan dat wat ontstaat’. Met deze gedachte organiseer ik familieopstellingen in het Emmausklooster in Velp. Voel jij jezelf een reiziger op het pad van bewustwording, en ben je op zoek naar jouw ware gevoel of missie? Wil je balans vinden en in verbinding komen met jezelf en je omgeving? Zet die stap en meld je aan als deelnemer voor een familieopstelling.
Middels gerichte vraagstelling aan jouw gevoelswereld en het door jou positioneren van belangrijke representanten, ontvouwt zich een verhaal welke richting en inzicht geeft op jouw specifieke vraag. Ook in de rol van representant, wordt jouw gevoelsleven geraakt en krijg je inzicht in thema’s die in jouw leven spelen.

Vluchtschema 2020 – Familieopstelling (op zaterdagmiddag van 13.30-16.30u)

 28 mrt – 25 apr – 30 mei – 27 juni – 26 sept – 31 okt – 28 nov

 

 

Aanmelding: om er met aandacht voor eenieder te kunnen zijn, werk ik het liefst met kleine groepen, maximaal 8 deelnemers. Wil je graag deelnemen? Meld je dan op tijd aan via een berichtje aan: ingrid@calumma.nu
Vermeld je naam, telefoonnummer en datum/data van deelname. Ik neem daarna persoonlijk contact met je op.

Deelname aan een sessie kost €40,- per deelnemer. Je kunt in dit geval de rol van representant of vraagsteller krijgen. Om zekerheid te krijgen dat jouw persoonlijke vraag wordt opgesteld en je de rol van vraagsteller krijgt, dan betaal je €55,- voor je deelname.  

Familieopstelling

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Zaterdag 28 maart 2020 13:30
tot Zaterdag 28 maart 2020 16:30

Begeleiding

Ingrid van Boxtel

Ingrid van Boxtel

Hoi, ik ben Ingrid van Boxtel, createur en oprichtster van Calumma
Wil je graag kennismaken of wat meer over mijn achtergrond weten? Bezoek dan even mijn website:
 www.calumma.nu