• Home
  • Contact

Durven Zijn Oudjaar

Het gaat er in het leven niet om jezelf te vinden maar jezelf te durven zijn!

Vanuit welke richting ben je komen lopen en waar leidt je weg naar toe? Ben jij je eigenlijk wel bewust van je eigen levenspad?

Tijdens deze Durven Zijn jaarwisseling wandel je met maximaal 12 deelnemers een mini-camino door je eigen leven. Tijdens deze jaarwisseling neemt levensspecialist Henk Murraij je aan de hand en kijkt met je terug op het afgelopen jaar, brengt je talenten en levensmissie in beeld en geeft je handvatten om te accepteren wat er nu is, los te laten wat niet meer bij je past en vooruit te kijken.

Met behulp van een schitterend ontworpen vingerlabyrint lopen we letterlijk het oude jaar uit om met nieuwe dromen het nieuwe jaar binnen te wandelen.

Op nieuwjaarsdag zetten we gezamenlijk de eerste stap naar het verwezenlijken van je dromen in plaats van alles te laten zijn zoals het nu is. Je gaat niet eerder naar huis voordat jouw dromen in acties zijn omgezet.

Wandel je mee?

 

Programma:

De DURVEN ZIJN Jaarwisseling is samengesteld met wandelingen (natuurgebied van Reek, Gasselse Bossen en de omgeving van Velp en Grave), inspirerende werkvormen en mindfuloefeningen. Het is mogelijk om aan te sluiten bij de ochtend-, middag- of avondmeditatie van het klooster.

Je verblijft van 31 december, 10.00 uur tot 1 januari, 16.00 uur op het Emmausklooster waar voor ons wordt gekookt en gezorgd.

 

Henk Murraij heeft het boek DURVEN ZIJN geschreven. Hierin beschrijft hij zijn pelgrimage naar Santiago de Compostela en verder door naar Finisterre. Deze reis heeft hem veel inzichten gebracht in wie hij is en waar het leven naar toe gaat.

Hij inspireert, motiveert en stimuleert om mensen hun eigen levenspad te lopen. 

Wil je meer lezen over Henk Murraij neem dan een kijkje op: WWW.DURVENZIJN.NU

Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Dinsdag 31 december 2019 10:00
tot Woensdag 1 januari 2020 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 199,00

Prijs is all-in: 1 persoonskamer, linnengoed en maaltijden.

Begeleiding

Henk Murraij

Henk  Murraij