• Home
  • Contact

Poezieworkshop Mag ik je aandacht

Mag ik je aandacht? Een dag schrijven in het klooster, je pen op papier, met de aandacht en de rust van een monnik. Alleen schrijf je geen teksten over, maar zoek je eigen woorden en vormen om je uit te drukken. De ochtend bestaat uit verrassende oefeningen die jou op het schrijfspoor zetten. Flarden van gedichten, invallen, aantekeningen. Een deel van deze oefeningen is gebaseerd op gedichten uit de bloemlezing 'Mag ik je aandacht', samengesteld door Saskia van Leendert en Anne Speckens. De middag is vooral bedoeld om de aantekeningen te laten uitgroeien tot gedichten. Wie dat wil krijgt feedback van mij en de andere deelnemers. We sluiten af met het voordragen van gedichten aan elkaar. Zo krijgen de woorden adem. Bij goed weer schrijven we ook in de kloostertuin. De lunch gebruiken we in de refter; voor de lunch is er ruimte om het koorgebed bij te wonen. Deze schrijfdag is in het Emmausklooster in Velp, bij Grave, een prachtige locatie om te verstillen en woorden te vinden. Het programma duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De kosten van de dag zijn 85 euro; dat is inclusief materiaal, lunch en btw. Inschrijven kan via info@mbcommunicatie.nl.

Poezieworkshop Mag ik je aandacht
Aanmelden

Programmacode

864-MB-18008

Doelgroep

2 Creativiteit

Data en tijden

van Vrijdag 30 augustus 2019 10:00
tot Vrijdag 30 augustus 2019 17:00

Kosten

  • Tarief A: € 85,00

inclusief materiaal, lunch en btw

Begeleiding

Monica Boschman

Monica Boschman is dichter en schrijfdocent. Ze inspireert als (schrijf)coach mensen om hun eigen woorden te vinden voor hun levensverhaal en levenspad

Zie voor meer informatie www.mbcommunicatie.nl