• Home
  • Contact

Verwijlen bij je ziel

In de midweken “Verwijlen bij je ziel” sta je stil datgene wat je  hart en ziel beroert.

Daarbij is er aandacht voor  zowel de psychische en  fysieke, als wel de sociale en spirituele dimensies van het bestaan. In elke midweek wordt er een ander thema verkend  middels o.a. meditaties uit verschillende traditie, muziek, dialoog, wandelingen, visualisaties, tekeningen, teksten en natuurlijk…..veel stilte.

Het programma is ingebed in de leefwijze van de vaste bewoners van het klooster. Het bied je de mogelijkheid om in je eigen “hier en nu” ritme, al dan niet deel te nemen aan gebeds-en meditatie bijeenkomsten en samen te eten in de authentieke refter.

Meer informatie over het thema volgt snel.
Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Dekkers per e-mail of telefonisch via 06-28683373.

Het weekend gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Verwijlen bij je ziel
Aanmelden

Programmacode

861-MD-18008

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Maandag 22 oktober 2018 15:00
tot Woensdag 24 oktober 2018 15:00

Kosten

  • Tarief A: € 195,00
  • Tarief B: € 245,00
  • Tarief C: € 315,00

Afhankelijk van je inkomen bepaal je het tarief. (beneden modaal, modaal, boven modaal) Deze prijs is inclusief een bed op een eenvoudige eenpersoonskamer, ontbijt, middagmaal en avondbrood., en koffie en thee. Neem zelf beddengoed en handdoeken mee.

Begeleiding

Maria Dekkers

Maria  Dekkers

Maria Dekkers heeft haar eigen praktijk voor Psychotherapie en innerlijke groei, De Wende, te Griendtsveen

Maria is van oorsprong maatschappelijk werkster en heeft zich vanaf 1990, door het volgen van de opleidingen Transpersoonlijke Psychotherapie bij Centrum Boswijk, voortgezette opleiding systeemtherapie, trainingen Mindfulness en Compassie en de Pesso-psychotherapie, een lichaamsgeoriënteerde benadering, verder bekwaamd in verschillende psychotherapeutische richtingen. Sinds een tiental jaren zoekt ze wegen om psychotherapie te verbinden met spiritualiteit zoals zichtbaar in haar midweken “Verwijlen bij je ziel”, die zij begeleidt in het Emmausklooster te Velp.

Maria over haar werk: ”Mijn focus is gericht op wat mensen nu nodig hebben om uit te groeien tot wie ze ten diepste zijn. Een boeiend proces!

Kijk voor meer informatie op: www.de-wende.nl of 06-28 68 33 73