• Home
  • Contact

Voluit leven met hooggevoeligheid

Een coachingsweekend in een sfeervol klooster is een cadeau aan jezelf! Je leert hoe hooggevoeligheid vóór jou kan werken, in plaats van tegen jou. Dit weekend sta jij helemaal centraal. We gaan intensief aan de slag met je persoonlijke vraagstukken waar, door de waan van de dag, soms net te weinig tijd en aandacht voor is. Ook zetten we je aan tot zelfreflectie om zo te komen tot nieuwe inzichten.

Een uniek weekend op een bijzondere locatie speciaal voor ‘high sensitive persons’ met workshops, mogelijkheid tot coaching, wandelen en ontmoetingen met anderen. We staan natuurlijk uitgebreid stil bij hooggevoeligheid en welke rol dit in jouw leven speelt.

Er is tijdens dit weekend volop ruimte om je eigen persoonlijkheid door en door te leren kennen. Daardoor krijg je inzicht in je talenten en weet je hoe je je sterke eigenschappen kunt inzetten. Wij helpen je om jezelf te begrijpen en om je te laten worden wie je zijn wilt.

In dit weekend willen we je inspireren en bewust maken om voluit te leven met je hooggevoeligheid. Oftewel leven zoals God dat bedoeld heeft en zo te ontdekken wie je werkelijk bent. Wat is er nu mooier om dat op een plek te doen waar mensen al honderden jaren God hebben gezocht en gevonden. Wij vinden het leuk als jij erbij bent!
 

Een mooi cadeau aan jezelf waar je heel lang plezier van hebt.

Wat kun je verwachten?

In dit weekend, waarin jij helemaal centraal staat, gaan we aan de slag met je HSP- vraagstukken. Wij faciliteren naast een boeiend programma, rust en tijd voor reflectie. Dat gaat nou eenmaal gemakkelijker in een serene omgeving dan thuis, in je alledaagse omgeving.

Bovendien is Marion Lutke als ervaren trainer en coach aanwezig, altijd aanspreekbaar, open, behulpzaam. Zij biedt een luisterend oor waar nodig, of een duwtje in de rug.

Voluit leven met hooggevoeligheid
Aanmelden

Programmacode

Ga het doen

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 29 juni 2018 19:30
tot Zondag 1 juli 2018 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 449,00