• Home
  • Contact

Verwijlen bij je ziel: Compassie

In de midweken of weekenden "Verwijlen bij je ziel" sta je stil datgene wat je hart en ziel beroert.

Daarbij is er aandacht voor  zowel de psychische en fysieke, als wel de sociale en psychische dimensies van het bestaan. In elke midweek wordt er een ander thema verkend  door middel van meditaties, muziek, dialoog, wandelingen, visualisaties, tekeningen, teksten  etc.
En natuurlijk ook veel stilte.

In deze dagen loop je mee in het ritme van het klooster.

In het thema: “Zelfcompassie” verken je en oefen je hoe compassie naar jezelf door kan werken naar compassie met de ander en naar de wereld.

Het thema weekend Compassie kan los gevolgd worden. Je hoeft hiervoor niet eerst het thema  “Vind je wortels, ontdek je vleugels” gevolgd te hebben

Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Dekkers per e-mail of telefonisch via 06-28683373.

Het weekend gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Verwijlen bij je ziel: Compassie
Aanmelden

Programmacode

861-MD-18007

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 8 juni 2018 15:00
tot Zondag 10 juni 2018 15:00

Kosten

  • Tarief A: € 195,00
  • Tarief B: € 245,00
  • Tarief C: € 315,00

Afhankelijk van je inkomen bepaal je het tarief. (beneden modaal, modaal, boven modaal) Deze prijs is inclusief een bed op een eenvoudige eenpersoonskamer, ontbijt, middagmaal en avondbrood., en koffie en thee. Neem zelf beddengoed en handdoeken mee.

Begeleiding

Maria Dekkers

Maria  Dekkers

Maria Dekkers heeft haar eigen praktijk voor Psychotherapie en innerlijke groei, De Wende, te Griendtsveen

Maria is van oorsprong maatschappelijk werkster en heeft zich vanaf 1990, door het volgen van de opleidingen Transpersoonlijke Psychotherapie bij Centrum Boswijk, voortgezette opleiding systeemtherapie, trainingen Mindfulness en Compassie en de Pesso-psychotherapie, een lichaamsgeoriënteerde benadering, verder bekwaamd in verschillende psychotherapeutische richtingen. Sinds een tiental jaren zoekt ze wegen om psychotherapie te verbinden met spiritualiteit zoals zichtbaar in haar midweken “Verwijlen bij je ziel”, die zij begeleidt in het Emmausklooster te Velp.

Maria over haar werk: ”Mijn focus is gericht op wat mensen nu nodig hebben om uit te groeien tot wie ze ten diepste zijn. Een boeiend proces!

Kijk voor meer informatie op: www.de-wende.nl of 06-28 68 33 73