• Home
  • Contact

Lezingencyclus Inspirerend Leiderschap

Met trots presenteert Avant Spirit dit najaar de lezingencyclus 'Inspirerend Leidinggeven.' In de prachtige kerk van het Emmausklooster dagen prominente sprekers je uit tot dieper nadenken over het thema leiderschap in de huidige maatschappij. Met een mix van vakkennis en ervaring vertellen zij ieder op hun eigen, unieke wijze hun verhaal over inspirerend en verbindend leiderschapNa de lezing is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje in de sfeervolle refter van het klooster.

Donderdag 23 november - Marjolein Tiemens (Groen Geloven)

Voormalig wetenschapper Marjolein Tiemens begeleidt bedrijven en organisaties rondom duurzaam ondernemen. De 10 geboden voor het milieu, de ecologische voetafdruk: hoe zet je dat in om je organisatie richting duurzaam ondernemen te krijgen met enthousiaste inzet van je medewerkers?

Tiemens haalt haar inspiratie o.a. uit de encycliek Laudato Si', waarin paus Franciscus 'alle mensen van goede wil' oproept om met respect en eerbied om te gaan met de Aarde en de armen.  

Donderdag 7 december - Leo Fijen (KRO-NCRV)

Nederlands historicus en journalist Leo Fijen is sinds 2014 hoofdredacteur journalistiek en levensbeschouwing van KRO-NCRV. Hij neemt zijn laatste boek "Loslaten en Thuiskomen" als leidraad en spreekt over individueel leiderschap, loslaten en thuiskomen.

 

De avonden zijn bij te wonen voor een bedrag van 7,50,- euro per lezing. Je kunt je voor elke lezing afzonderlijk aanmelden. Klik hiervoor op de link van de lezing die je interesseert en volg de stappen.

Voor wie van dit prachtige programma niets wil missen bieden wij ook een PASSEPARTOUT: twee lezingen tegen een gereduceerd tarief van slechts 10,- euro.

 

 

Lezingencyclus Inspirerend Leiderschap
Aanmelden

Programmacode

855-LC-17008

Doelgroep

1 Lezingen

Data en tijden

van Donderdag 23 november 2017 20:00
tot Donderdag 7 december 2017 21:30

Kosten

  • Tarief A: € 10,00

Passepartout Lezingencyclus Inspirerend Leiderschap

Begeleiding

Avant Spirit