• Home
  • Contact

Werken met mixed Media

Werken met Mixed media: maak je eigen object

Elk materiaal vertelt zijn eigen verhaal. Welke verhalen combineer jij?

Graag nodigen wij je uit voor een 3-daagse retraite waarbij je samen met een kunstenaar werkt aan je eigen kunstwerk.

In deze 3-daagse wordt gewerkt met meerdere en verschillende materialen. Deze kunnen worden meegebracht van thuis, of  gevonden in de natuur tijdens een ontdekkingswandeling. Je wordt geleid en geïnspireerd door het verzamelen van materiaal of je hebt een ontwerp in je hoofd waardoor je gericht je materiaal bij elkaar gaat zoeken. Laat je inspireren door de materialen en haal het kind weer in jezelf naar boven.

Deze 3-daagse ga je op ontdekkingsreis, hand in hand met je eigen fantasie!

Werken met mixed Media
Aanmelden

Programmacode

857-MM-17006

Doelgroep

2 Creativiteit

Data en tijden

van Donderdag 17 augustus 2017 10:00
tot Zaterdag 19 augustus 2017 17:00

Kosten

  • Tarief A: € 335,00

De prijs is inclusief materiaal, begeleiding, alle overnachtingen en alle maaktijden

Begeleiding

Hanni Braspenning

Hanni Braspenning heeft de opleiding beeldende vorming gevolgd, en is vervolgens haar pad gaan lopen. Ze exposeert met haar beelden die wel 2 meter hoog kunnen zijn op verschillende locaties. Mythologie, muziek, literatuur en natuur zijn voor haar inspiratiebronnen.

Van haar website: De droom, die 's nachts ergens uit het diepe onbewuste omhoog borrelt, geeft me zicht op de werkelijkheid, terwijl de werkelijkheid vaak aanleiding is om te dromen. De regenboog met al zijn kleuren, dient zich aan als een vrolijk palet, waar ik met plezier mee werk. Al zoekende ontdek ik in de natuur, in de mensen en in mijzelf. Tot mijn verrassing ontstaat er iets, waarin mijn belevingswereld van fantasie en werkelijkheid in mijn werk tot uitdrukking komt.  Zo ga ik hand in hand met vorm en kleur, steeds weer op avontuur.

Voor meer informatie over haar werk: www.habras.nl