• Home
  • Contact

Re-Treat

Deze Re-treat je Hart is een vierdaagse retraite waar max. 12 deelnemers zich (voor een eerste of soms tweede keer) op geleide van een gestructureerd dagprogramma onderdompelen in stilte.

Deze vierdaagse retraite is een uitnodiging om gehoor te geven aan de innerlijke roep om de transformatie die zich kennelijk op dit moment in jouw leven heeft aangediend. Het is een proces van overgave waarin het vertrouwde ‘ik’ waarmee je je tot nu toe identifi­ceerde ‘niet meer wil zoals het wilde’ en dat onhoudbaar barstjes begint te vertonen.

Het verlangen naar nieuwe Zin vraagt om specifieke omstandigheden zoals een stilte retraite, waarbij ook alle sociale impulsen tijdelijk achtergelaten worden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de overgave aan de transformatie die kennelijk wil gebeuren. In dit proces worden bewuste en onbewuste identificaties losgelaten en nieuwe inspiratie gevonden.

https://www.stilteretraite.nl/contact/

Re-Treat
Aanmelden

Doelgroep

1 Retraites

Data en tijden

van Woensdag 10 maart 2021 16:00
tot Zondag 14 maart 2021 16:00

Begeleiding

Robbert van Bruggen

Robbert van Bruggen

Robbert van Bruggen is begeleidingskundige (MHOB) en senior consultant cultuurontwikkeling.