• Home
  • Contact

Mayin yoga

Yin Yoga en Meditatie

Een weekend lang Yinnen en mediteren. Genieten van de rust en de stilte in het prachtige Emmausklooster in Velp (NB). Tijd voor jezelf om te verdiepen en te verstillen, om te leren Zijn met wat er is. Op de stilste plek van Nederland; werkelijk een unieke locatie!

Op vrijdag (kort weekend) komen we tussen 15 u – 16 u aan. We starten om 16 u met een korte kennismaking en introductie van de retraite. Naast het programma is er voldoende tijd om bijvoorbeeld in de mooie kloostertuin te vertoeven of een wandeling te maken.

Op de kennismakingsavond is er een XXL yin. We nemen ruim de tijd voor ontspanning en bezinning op je intentie voor het weekend: “Wat zou je willen, wat kom je hier doen?”

Op zaterdag/zondag zullen we afwisselend yinnen en meditatie beoefenen. Je krijgt een introductie van ‘meditatie in beweging’, wat een toegankelijke vorm van meditatie is. Deze vorm van mediteren geeft je de mogelijkheid om de stilte ook thuis verder eigen te maken en te voelen. Maar de nadruk ligt wel op de yin en de achterliggende theorie ervan. Een mooi afwisselend spel  tussen beoefening, uitleg en stilte!

Op maandag vervolgen we dit programma en ronden we rond 17 u af.

Mayin yoga
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 17 april 2020 16:00
tot Maandag 20 april 2020 17:00