• Home
  • Contact

Vipassana weekend met yoga en stiltewandeling

Het programma bestaat uit loop- en zitmeditatie, meditatie-instructies, aandachtige yoga, een korte individuele stiltewandeling op zaterdagmiddag en avonden met een lezing over de "dhamma" en "vraag een antwoord".
Ter ondersteuning van het meditatieproces wordt het weekend in stilte doorgebracht. Ook de maaltijden. Verder wordt gevraagd niet te lezen, te schrijven en te bellen/netwerken. Het is bedoeld als een periode om bij jezelf thuis te komen en daarin te ontspannen.

Iedereen, die een adempauze nodig is van harte welkom. En voor vrouwen, die een mindfulness cursus gevolgd hebben, geeft deze retraite zeker een extra verdieping in de alledaagse praktijk.

 

Begeleiding: 
Gabrielle Bruhn
 
    
Kosten: 160.-€ voor accommodatie en maaltijden. Voor begeleiding:  "Dana" (bijdrage voor de begeleiding). Eenpersoonskamer max. 14 deelneemsters.
 
Plaats: 
Emmausklooster
 
 
 te Velp (N.Br.)  Informatie en aanmelding: 
Gabrielle Bruhn
  Telefoon: 
0624204810
    E-mailadres: 

          

 
Vipassana weekend met yoga en stiltewandeling

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 1 november 2019 15:00
tot Zondag 3 november 2019 15:00

Begeleiding

Gabrielle Bruhn

Gabrielle  Bruhn

Drs. Gabrielle Bruhn (1954) beoefent sinds ruim dertig jaar boeddhistische Vipassana-Inzichtmeditatie. Zij is begonnen in Birma en regelmatig gaat ze naar Sri Lanka om haar praktijk te verdiepen. Zij is lid van de VYN (Vereniging voor Yogadocenten Nederland) en van de VMBN (Vereniging voor Mindfulness-trainers). Zij begeleidt yoga- en meditatiegroepen in Zeist en geeft stilteretraites voor vrouwen in Nederland en Duitsland.

gabi1404@hotmail.com