• Home
  • Contact

Jan Duindam concert

Jan Duindam is op zaterdag 27 en zondag 28 juli in het Emmausklooster voor een workshop Zingen in Verbondenheid, zie elders op onze site.

Op zaterdagavond geeft hij een soloconceret in de kapel van het klooster.

Avond concert
In de avond zal er een speciaal concert plaatsvinden met muziek op diverse instrumenten, waaronder gitaar, ûd (Arabische luit) en dulcimer en natuurlijk zang. De avond zal afgesloten worden met samen meditatief zingen.

Hoe het programma en precies uitziet, is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de deelnemers.  Jan zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij zijn eigen stem, en de stem van de ander.

De toegang tot het concert is gratis. Aanvang is 20.00 uur.

Bekijk zijn eigen site ( http://www.janduindam.com ) voor meer info en om een voorproefje te krijgen van zijn muziek.

Het concert is gratis toegankelijk.

Jan Duindam werkt als musicus. Hij zingt en speelt behalve gitaar diverse andere instrumenten. Hij schrijft zijn eigen muziek. Daarnaast is hij docent gitaar spelen en begeleidt hij vele workshops rondom de ‘stem en bewustzijn’. Hierbij gaat het vooral over het (her) ontdekken van je eigen natuurlijke, vrije stem.

In zijn werk en zijn lesgeven, is mindfulness, zingen en muziek maken als natuurlijk met elkaar verweven. Naast het conservatorium bestuurde hij verschillende vormen van muziek en heeft hij zich ook bewust bekwaamd op het gebied van de psyche en de begeleiding van mensen. Zo volgde hij de opleiding voor begeleider aan de ‘School voor Zijnsoriëntatie’. Naast zijn werk als musicus coacht hij mensen op hun pad van zijn.
Bekijk de website van Jan voor twee van zijn meest recente CD’s: ‘Viajando’ en ‘the three pillars’.

Jan Duindam concert
Aanmelden

Doelgroep

1 Lezingen en concerten

Data en tijden

van Zaterdag 27 juli 2019 20:00
tot Zaterdag 27 juli 2019 21:30

Kosten

  • Tarief A: € 0

gratis toegang

Begeleiding

Jan  Duindam

Jan   Duindam

Jan Duindam werkt als musicus. Hij zingt en speelt behalve gitaar diverse andere instrumenten. Hij schrijft zijn eigen muziek. Daarnaast is hij docent gitaar spelen en begeleidt hij vele workshops rondom de ‘stem en bewustzijn’. Hierbij gaat het vooral over het (her) ontdekken van je eigen natuurlijke, vrije stem.

In zijn werk en zijn lesgeven, is mindfulness, zingen en muziek maken als natuurlijk met elkaar verweven. Naast het conservatorium bestuurde hij verschillende vormen van muziek en heeft hij zich ook bewust bekwaamd op het gebied van de psyche en de begeleiding van mensen. Zo volgde hij de opleiding voor begeleider aan de ‘School voor Zijnsoriëntatie’. Naast zijn werk als musicus coacht hij mensen op hun pad van zijn.