• Home
  • Contact

CHRIS HINZE: Tibetconcert: Unieke mix van spectaculaire videobeelden en (live) muziek. Mis het niet!

CHRIS HINZE: Tibetconcert:Unieke mix van spectaculaire videobeelden en (live) muziek. mis het niet!

Het is zijn laatste serie optredens met de titel Tibet – on the Roof of the World.

En omdat het zijn laatste optreden is kun je zijn CD's die avond voor de helft van de prijs kopen: slechts 10 euro.

Fascinerende combinatie van muziek en beeld

Op zijn lange reizen door Tibet verzamelde Chris Hinze niet alleen fantastische muziek, zie zijn succesvolle cd’s “Tibet Impressions 1, 2 & 3” of “Chris Hinze and the Gyuto Monks Live on Tour”, maar ook prachtig beeldmateriaal. Gefascineerd door de kloosters, de monniken met hun gezangen, de Dalai Lama, de Karmapa of Lama Zopa en de Tibetaanse bevolking komt hij nu anno 2018 met een totaal nieuwe voorstelling cq concert met prachtig videowerk verzameld tijdens zijn laatste drie reizen naar Tibet.

De Tibetanen

Tibet- on the Roof of the World neemt u mee naar de onbekende en fascinerende wereld van de Tibetanen, hun kloostergemeenschappen en hun leven te midden van de overweldigende natuur.

Waan je op reis

Op een groot scherm worden adembenemende videobeelden in combinatie met wonderschone Tibetaanse klanken, inventief en virtuoos fluitspel op diverse fluiten vertolkt, collages en persoonlijke verhalen, ingenieus samengesmeed tot een boeiend schouwspel en indringend geheel. Met deze indrukwekkende combinatie waan je je op reis  door het dak van de wereld. Uniek in zijn soort, zal deze voorstelling overal volle zalen trekken met een gevarieerd publiek van Tibetliefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten en natuurlijk fans van Chris Hinze, en is daarom een absolute aanrader! 

 

De pers over de muziek van Chris Hinze:

NOORD HOLLANDS DAGBLAD: “Chris Hinze op eenzame hoogte!”

DE TELEGRAAF: “Een uitdaging voor de muzikale zintuigen. Een absolute must!”

MUSIC MAKER: “Knap om na zoveel albums nog steeds inspiratie te hebben om alle hoeken van het muzikale spectrum, improvisaties, melodie, ritme te verkennen.”

DE GELDERLANDER: “...Hinze blijkt een meester in het ‘vertalen’ van cultuurkleuren naar een muzikaal palet van uitzonderlijk niveau. Een must voor iedereen die muziek in een nog grotere context wil ondervinden.”

Music Maker: Chris Hinze is een muzikale wereldreiziger, die overal ter wereld klanken verzamelt en dit op sublieme wijze verwerkt  in zijn concerten en op zijn cd’s/dvd’s

Hier vindt je enkele muziekfilmpjes, als voorproefje.....

https://youtu.be/J2jj2zBjpGY

 
 
CHRIS HINZE: Tibetconcert: Unieke mix van spectaculaire videobeelden en (live) muziek. Mis het niet!
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 17 mei 2019 20:00
tot Vrijdag 17 mei 2019 22:00

Kosten

  • Tarief A: € 20