• Home
  • Contact

Happen en stappen

Houd jij van wandelen én lekker eten? Doe dan mee aan de Goei Leven Happen & Stappen wandeling op 10 december a.s. Je maakt een wandeling van ongeveer 12 kilometer door het prachtige buitengebied van Grave. Onderweg kun je genieten van een heerlijke driegangen lunch met producten uit het Land van Cuijk.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen, die zich heeft aangemeld starten bij Catharinahof, waar een kop koffie of thee met een verrassing klaar staat. De wandeling gaat richting Velp, waar bij het Emmausklooster de volgende warme, huisgemaakte verrassing wacht. Vanuit het prachtige stiltegebied van Velp gaat de tocht verder naar De Brouwketel in Escharen, waar een winterse stamppot al klaar staat. Het laatste stuk van dit unieke rondje Grave leidt naar het centrum van de vestingstad. Daar eet je bij De Maaspoort een lekker dessert. Wandelen door de mooie omgeving van Grave én onderweg genieten van lekkere gerechten, het is een perfecte combinatie.

De route is ongeveer twaalf kilometer lang, maar kan desgewenst op een paar plaatsen ingekort worden. Voor een totaalbedrag van € 17,50 krijgt u, behalve alle gerechten, een mooi routeboekje, waar allerlei extra informatie in staat.

De lekkere groentensoep bij het Emmausklooster is gemaakt van onze eigen biologische groeten uit de eigen moestuin, die met veel liefde en aandacht mede wordt verzorgd door een groot aantal vrijwilligers. En dat proef je.

Happen en stappen
Aanmelden

Doelgroep

Data en tijden

van Zondag 10 december 2017 10:00
tot Zondag 10 december 2017 17:00

Kosten

  • Tarief A: € 17,50