• Home
  • Contact

Mixed media creatieve workshop

We beginnen met een korte wandeling door de kloostertuin. Als we daarbij letten op de details van de bomen en planten doen we inspiratie op voor ons kunstwerk. Ook verzamelen we materialen die we in het kunstwerk verwerken.

Mixed media creatieve workshop
Aanmelden

Doelgroep

2 Creativiteit

Data en tijden

van Vrijdag 10 november 2017 10:30
tot Vrijdag 10 november 2017 16:30

Kosten

  • Tarief A: € 50

Dat is inclusief alle materialen, koffie en thee en een kloosterlunch.

Begeleiding

Hanni Braspenning

Hanni Braspenning heeft de opleiding beeldende vorming gevolgd, en is vervolgens haar pad gaan lopen. Ze exposeert met haar beelden die wel 2 meter hoog kunnen zijn op verschillende locaties. Mythologie, muziek, literatuur en natuur zijn voor haar inspiratiebronnen.

Van haar website: De droom, die 's nachts ergens uit het diepe onbewuste omhoog borrelt, geeft me zicht op de werkelijkheid, terwijl de werkelijkheid vaak aanleiding is om te dromen. De regenboog met al zijn kleuren, dient zich aan als een vrolijk palet, waar ik met plezier mee werk. Al zoekende ontdek ik in de natuur, in de mensen en in mijzelf. Tot mijn verrassing ontstaat er iets, waarin mijn belevingswereld van fantasie en werkelijkheid in mijn werk tot uitdrukking komt.  Zo ga ik hand in hand met vorm en kleur, steeds weer op avontuur.

Voor meer informatie over haar werk: www.habras.nl