• Home
  • Contact

Durven Zijn Kerstspecial

KERST MET DURVEN ZIJN – 24, 25 EN 26 DECEMBER 2021

Henk Murraij, auteur van het boek DURVEN ZIJN, gaat ook dit jaar weer op pad met zijn kerstspecial DURVEN ZIJN. En ook dit jaar weer staat het in het teken van het licht. Het licht in jou en wat het voor jou licht maakt.

 

Misschien loop je al langer met de gedachte om het deze kerst eens anders te doen dan dat de media ons elk jaar voorschotelt. Wellicht even uit de eenzaamheid of niet aanschuiven aan de kerstdis bij familie, vrienden of anderen die je lief zijn maar wandelend met gelijkgestemden onderweg en genieten van het Emmausklooster.

 

Henk Murraij: Ik vertel in al mijn trainingen over ruimte scheppen, (los) laten van hoe je het tot nu toe gewend bent. We zitten allemaal in een “bubbel” waarin we vaak meelopen in een pas. Zo kan het heel verademend zijn om het deze kerst eens heel anders te doen, eens de traditie te laten voor wat het is en onderweg te gaan met Durven Zijn.

(Los) laten lijkt makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Of het nu gaat om tradities, negatieve gedachten, oude overtuigingen, spullen of mensen. Los (laten) schept ruimte voor iets nieuws. Zeker als je al langere tijd voelt dat iets je niet meer dient, het niet meer toevoegt, niet meer nodig is.

 

Henk laat je wandelend ervaren hoe fijn het is om met meer liefde voor jezelf en de mensen om je heen onderweg te zijn in je eigen leven. Samen met jou kijkt hij waar je nu staat, waar je naar onderweg bent en wat aandacht kan gebruiken. Hij laat je onderweg ervaren hoe jij meer energie krijgt door te (los)laten wat niet meer bij jou past. Door ruimte te creëren zet je als het ware de deur open voor nieuwe gedachten, ideeën en mensen.

Voordat je op 2e kerstdag naar huis gaat heeft Henk samen met jou een uitgeschreven plan gemaakt en omgezet in activiteiten voor de komende tijd.

Ook jij kunt stap voor stap komen waar je altijd al wilde zijn.

 

Programma

De kerstspecial van DURVEN ZIJN is samengesteld met wandelingen, inspirerende werkvormen en mindfuloefeningen. Uiteraard zal tijdens de kersdagen het lichtlabyrint worden opgebouwd en gelopen. Er is voldoende tijd om te genieten van de rust in het klooster en de schitterende kloostertuin.

Op vrijdag 24 december 2021 arriveer je tussen 09.45 - 10.00 uur en op zondag 26 december 2021 sluiten we het programma om 16.00 uur af.

Maximaal aantal deelnemers: 8

Wandel je mee?

 

Kosten

Kosten: € 475,--

De kosten zijn incl. verblijf, maaltijden en begeleiding.

 

Meer info en inschrijven

https://durvenzijn.nu/evenement/durven-zijn-met-kerst/

 

Begeleiding

Henk Murraij

 

Henk Murraij, auteur en eigenaar van “Durven Zijn”, levensspecialist en pelgrim. Organiseert retraites, geeft lezingen door het land en pelgrimeert met jeugd. In zijn boek beschrijft Henk zijn pelgrimage naar Santiago de Compostela. Deze reis heeft hem veel inzichten gebracht in wie hij is en waar het leven naar toe gaat. Hij inspireert, motiveert en stimuleert om mensen hun eigen levenspad te laten lopen.

Durven Zijn  Kerstspecial
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 24 december 2021 10:00
tot Zondag 26 december 2021 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 475,00

All in: 1 persoons kamer met linnengoed en alle maaltijden.

Begeleiding

Henk Murraij

Henk  Murraij