• Home
  • Contact

Ontspannen Slapen

 

Arno van Haren is masseur en massagetherapeut. In zijn Praktijk voor Ontspanning in Nijmegen geeft hij ontspanningsmassages en begeleid hij als lichaamsgericht psychotherapeut mensen met chronische spanningsklachten.

Regelmatig verzuchten zijn cliënten die kampen met slaapproblemen ’s avonds na afloop van een massage: Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen.  Zijn praktijkruimte leent zich daar niet voor, maar in het Emmausklooster heeft hij de perfecte locatie gevonden.

Lees meer: Ontspanningsmassage en Ontspannen Slapen

: https://emmausklooster.nl/index.php/verblijf/arrangementen

 

 

 
10 t/m 12 en 17 t/m 19 december
Ontspannen Slapen

Doelgroep

1. Overnachten in het Emmausklooster

Data en tijden

van Vrijdag 10 december 2021 00:00
tot Woensdag 1 december 2021 00:00