• Home
  • Contact

Wandel in Vrijheid

WANDEL IN VRIJHEID 29, 30 EN 31 OKTOBER 2021

Henk Murraij, auteur van het boek DURVEN ZIJN, gaat nog één keer met zijn wandelprogramma dit jaar op pad en laat je ervaren hoe fijn het is om met meer LEF en te ZIJN wie je bent onderweg te zijn in je eigen leven. Wandel in vrijheid is een wandelprogramma met een tikkeltje persoonlijke ontwikkeling waarin een aantal werkvormen ingezet worden uit het DURVEN ZIJN programma dat Henk ontwikkeld heeft.

 

Samen met jou kijkt hij waar je nu staat, waar je naar onderweg bent en wat aandacht nodig heeft om te ZIJN wie jij bent. Hij laat je onderweg ervaren hoe jij meer energie krijgt door te (los)laten wat niet meer bij jou past. Door ruimte te creëren zet je als het ware de deur open voor nieuwe gedachten, ideeën en mensen.

 

Henk Murraij: Ik vertel in al mijn trainingen over ruimte scheppen, (los) laten van negatieve gedachten, oude overtuigingen, mensen en spullen. Als je een druk pad hebt kan er haast geen voetstap meer bij, laat staan dat je stappen kunt zetten. Als je naar de bomen kijkt zie je ze elk jaar schoon schip maken. Tot het laatste blad schut hij het oude van zich af en creëert ruimte voor het volgende seizoen. Waarom toch alles maar mee blijven zeulen terwijl de natuur ons anders laat zien. (Los) laten lijkt makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Of het nu gaat om negatieve gedachten, oude overtuigingen, spullen of mensen. Los (laten) kan heel verademend zijn. Zeker als je al langere tijd voelt dat iets je niet meer dient, het niet meer toevoegt, niet meer nodig is.

 

Samen met jou kijkt Henk waar je nu staat, waar je heen wilt en hoe je daar stap voor stap kunt komen. Hij schrijft met jou plannen uit die je gaat omzetten in activiteiten voor de komende tijd. Ook jij kunt stap voor stap komen waar je altijd al wilde zijn.

 

Programma

Wandel in vrijheid is samengesteld met wandelingen, inspirerende werkvormen en mindfuloefeningen.

Er is voldoende tijd om te genieten van de rust in het klooster en de schitterende kloostertuin.

Op vrijdag 29 oktober 2021 arriveer je tussen 09.45 - 10.00 uur en op zondag 31 oktober 2021 sluiten we het programma om 16.00 uur af.

Maximaal aantal deelnemers: 8

Wandel je mee?

 

Kosten

Kosten: € 375,--

De kosten zijn incl. verblijf, maaltijden en begeleiding.

 

Meer info en inschrijven

https://durvenzijn.nu/wandel-in-vrijheid/

 

Henk Murraij is pelgrim, levensspecialist en auteur van het boek DURVEN ZIJN. In zijn boek beschrijft Henk zijn pelgrimage naar Santiago de Compostela. Deze reis heeft hem veel inzichten gebracht in wie hij is en waar het leven naar toe gaat.

Hij inspireert, motiveert en stimuleert om mensen hun eigen levenspad te laten lopen.

 

 

Wandel in Vrijheid
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 29 oktober 2021 10:00
tot Zondag 31 oktober 2021 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 375,00

inclusief linnengoed en maaltijden en begeleiding

Begeleiding

Henk Murraij

Henk  Murraij