• Home
  • Contact

Pelgrimstocht Velp - Boxmeer

wandel solo als een pelgrim van klooster naar klooster

Wandel je meestal in gezelschap en ben je ook nieuwsgierig naar het solo wandelen?

Wil je graag jouw hoofd leeg maken en tot rust komen? Lijkt het je daarnaast fijn om in jouw eigen tempo te lopen en stilte te ervaren, zodat je maximaal kunt genieten van de natuur om je heen?

Mogelijk wil je op jouw moment een heerlijke koffiestop kunnen inlassen en tijd nemen om onderweg te ontmoeten en verrast te worden.

Lijkt het je ook leuk om van plek naar plek te pelgrimeren met een rugzak?

programma pelgrimstocht

 

Je arriveert vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur in het sfeervolle Emmausklooster in Velp. Het programma begint om 17.00 uur.

Na een heerlijke avond rondom het vuur met zang en gitaar vertrek je zaterdagochtend op jouw zelf gekozen tijdstip vanuit de kloosterherberg. Je wandelt met een rugzak en krijgt een lunchpakket mee voor onderweg.

Je wandelt door het prachtige Raamdal, een stiltegebied en via de Tongelaar naar Boxmeer (keuze tussen 25 of 30 km).

In Boxmeer overnacht je in een eveneens prachtig klooster van de Karmelieten en Karmelietessen.'s Avonds ontmoet je hier de andere pelgrims opnieuw in een leuk programma waarin je jouw ervaringen kunt delen van die dag.

Zondag wandel je de Maas over via een pont. Daarna beland je in het prachtige Nationaal Park de Maasduinen met bos, heide, stuifzanden en helderblauwe meren.

Je eindigt jouw pelgrimstocht middenin het Nationaal Park waar we van 16.00 tot 17.00 uur gezamenlijk afsluiten met heerlijke soep en brood. (keuze tussen 18 km, 20 of 25 km)

Vanuit het Nationaal Park de Maasduinen brengt de pelgrimsbus je naar het CS van Boxmeer voor vertrek richting huis.

Pelgrimstocht Velp - Boxmeer

Doelgroep

Data en tijden

van Vrijdag 21 mei 2021 16:00
tot Zondag 23 mei 2021 16:00

Kosten

  • Tarief A: € 279,00

Begeleiding

Hinde Joldersma

Hinde  Joldersma

https://www.hindewalk.nl/hinde-walk