• Home
  • Contact

Pelgrimstocht Walk of Wisdom

Word pelgrim voor een week en ontdek de kracht van:

Eenvoud, Verbinding, Verdieping en Avontuur.

JUST TAKE ONE STEP TO RESET AND FEEL THE EXCITEMENT OF THE JOURNEY!

 

Pad van je eigen wijsheid
Ga mee op ontdekkingsreis op de Walk of Wisdom. Een pelgrimstocht vanuit Nijmegen over onverharde paden en door glooiende landschappen over de grens met Duitsland. De overnachtingen langs de route zijn afwisselend, eenvoudig en avontuurlijk. We zijn zes dagen onderweg en lopen 18-22 km per dag. Als een echte pelgrim neem je je eigen rugzak mee, dus alles wat je achter laat is mooi meegenomen!

Reis naar binnen
Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag en onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We begeven ons op onbekend terrein en van geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met anderen.

Praktische info
Data

10-15 mei 2021
Start- en eindlocatie: Nijmegen – Wijchen

Investering: €750,-
Inclusief programma en begeleiding, 5 overnachtingen met ontbijt en startpakket Walk of Wisdom. Exclusief lunch, diner en overige persoonlijke uitgaven.

Annemieke Oost van DailyPilgrim en Jennecke Stradmeijer van KO’AN Training begeleiden de reis en zijn beide bevlogen pelgrim en professioneel coach/trainer. We gaan op pad met max. 8 deelnemers en we houden rekening met de COVID-19 maatregelen.
 
Aanmelden of info:
Annemieke: info@dailypilgrim.nl / 06 14 13 17 57
of Jennecke: jennecke@koantraining.nl / 06 47 41 05 05

Proeven van de route? www.walkofwisdom.org
De echte ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het kijken met nieuwe ogen.

Aanmelden en info
 

Pelgrimstocht Walk of Wisdom
Aanmelden

Programmacode

202010

Doelgroep

Data en tijden

van Maandag 10 mei 2021 10:00
tot Zaterdag 15 mei 2021 18:00

Kosten

  • Tarief A: € 750

Begeleiding

Pelgrimstocht WoW 

Pelgrimstocht WoW  

Annemieke Oost van DailyPilgrim en Jennecke Stradmeijer van KO’AN Training begeleiden de reis en zijn beide bevlogen pelgrim en professioneel coach/trainer