• Home
  • Contact

Ontspannings- of sportmassage

Sport en/of ontspanningsmassage 

Door Francis Happe massage

 

In het Emmausklooster kom je tot rust. Het is een plek waar je aandacht besteedt aan jezelf.  Massage helpt het lichaam om te ontspannen en te herstellen. Je hebt daarbij soms andere handen nodig om jezelf te kunnen voelen. Francis Happe is een ervaren sportmasseur met een holistische kijk op het lichaam.  In een massage van een uur geef je jezelf een heerlijk cadeau.

Als je liever wilt genieten van de trillingen van een zeer bijzondere  klankschaalmassage behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie bezoek de website of bel voor het maken van een afspraak.

 06-44018806 www.massagefrancishappe.nl

 

Ontspannings- of sportmassage
Aanmelden

Programmacode

2020-03

Doelgroep

1. Walk of Wisdom

Data en tijden

van Dinsdag 1 december 2020 00:00
tot Zondag 31 januari 2021 00:00

Begeleiding

Francis Happe

Francis  Happe

Als cultureel maatschappelijk werker vind ik niet snel iets gek. Met oog voor detail neem ik de wereld om me heen bewust waar. Ik wil niet doorlopend op een scherm kijken maar geniet van dwalen, dolen, zoeken en glimlachen. Na vele inspirende buitenland verblijven vind ik nu in Nederland het mooiste stukje 'binnenste buitenland'. Want geluksgevoel haal ik voor een groot gedeelte uit de mensen om me heen maar ook uit een prettige (natuurlijke) omgeving. Een ultiem balans tussen plezier en genot, tevredenheid en zingeving. Mijn respect voor het leven en het aanklooien hierin draagt bij aan het ontzag voor het allergewoonste geluk. En dat deel ik graag als masseur en begeleider van creatieve overdenkingen.