• Home
  • Contact

Zin in Werk

Mij-sessie

'Zingeving is voor een mens zoals water voor een vis'

Weet jij nog wat jouw werk zinvol maakt? Twijfel je weleens of je nog op het goede spoor zit? Doe dan een Mij-sessie en onderzoek je motieven. Het zal je helpen om je een beter beeld te vormen van datgene wat voor jou het leven en je werk de moeite waard maakt. En dat is van groot belang voor je vitaliteit, want zingeving blijkt het sterkste gezond makende medicijn.

 

Wat kun je verwachten

In een middag gaan we op een ontspannen manier met een groep op zoek naar de zin in je werk. We ontmoeten elkaar op het stilste plekje van Nederland, het Emmausklooster in Velp (Grave). Nadat je over de dijk naar het klooster bent gereden en het eeuwenoude gebouw betreedt, dompelen we ons gelijk onder in het ritme van het kloosterleven.  We nemen deel aan het getijdengebed en ontmoeten elkaar daarna bij een vegetarische lunch met biologische ingrediënten uit de kloostertuin.
Een fijne manier om wat afstand te nemen van de hectiek van de dag en je gesprekspartners al een beetje te leren kennen.

 

Wij begeleiden je verder deze middag door je passende vragen en opdrachten aan te bieden. Het is een individuele en persoonlijke zoektocht, maar je zult merken dat ook de verhalen van anderen je zullen inspireren. Aan het einde van de middag heb je meer inzicht in wat voor jou je werk en je leven zinvol en de moeite waard maakt.

 

Reviews

Ben je benieuwd hoe eerdere deelnemers de Mij-sessie ervaren? Lees dan hun ervaringen op

https://www.zinin.life/reviews/.

 

Doe je mee?

Heb je zin om te ontdekken waar jij warm voor loopt en hoe jij met je talenten van betekenis kan zijn? Boek dan nu een Mij-sessie via deze aanmeldknop . Je bent van harte welkom bij Zinin in het Emmausklooster!

 

Kosten

€ 95 incl. lunch.

Website:

http://www.zinin.life/

 

Voor wie wil is er de mogelijkheid de middag af te sluiten met het getijdengebed en een warme maaltijd, zodat je na de files in alle rust naar huis kunt rijden. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen te blijven overnachten. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met info@emmausklooster.nl of (06) 24547711.

Zin in Werk
Aanmelden

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Vrijdag 12 juni 2020 12:00
tot Vrijdag 12 juni 2020 17:00

Kosten

  • Tarief A: € 95,00

Begeleiding

Zin In 

Zin In  

Lia Hol en Froukje Davidse