• Home
  • Contact

Weekendretraite Dhammakaya-meditatie

 Het wijze leven volgens het Thais Boeddhisme

Retraites

Op onze retraites komen thema’s aan bod zoals het ontwikkelen van een juiste balans in meditatie, het onderhouden van de meditatie-ervaring, omgaan met verwachtingen, enzovoort. Alle retraites beginnen de eerste dag om 17.00 uur, en eindigen de laatste dag tevens om 17.00 uur (uitgezonderd de dagretraites). Je verblijft in het centrum. Daardoor geniet je van de speciale en stimulerende sfeer waardoor de meditatie-ervaring nog meer tot haar recht komt. Mannen en vrouwen slapen gescheiden naar kloostergebruik. Verder wordt er geen avondmaaltijd gegeten, maar zijn er wel vruchtensap en bepaalde zuivelproducten beschikbaar.

Meditatieretraites

Onze meditatieretraites leggen per definitie de nadruk op het belang van meditatie. De meditatiesessies duren uiteraard langer dan tijdens de wekelijkse avonden. Voor elke sessie wordt een korte inleiding gegeven en de deelnemers hebben ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Na de meditatie is er voldoende kans om ervaringen uit te wisselen.

Voor meer informatie en opgave kunt u doorlinken naar: http://www.stichting-dhammakaya.nl/nl/retraites/

Weekendretraite Dhammakaya-meditatie

Doelgroep

1 Retraites

Data en tijden

van Vrijdag 12 juni 2020 17:00
tot Zondag 14 juni 2020 17:00