• Home
  • Contact

Stilteretraite met meditatie en yoga

Een stilteretraite is een plek voor ontwikkeling van kalmte en inzicht. Je een paar dagen terugtrekken uit het alledaagse leven biedt de mogelijkheid je meditatie te verdiepen, en ook om meer te leren over de werking van je geest. Het is alsof je in zo’n korte periode innerlijk even de ramen lapt, zodat je na afloop weer met een frisse blik naar buiten stapt.  Het Emmausklooster en de prachtige omgeving zijn ondersteunend bij deze beoefening.

BegeleidingLot Heijke, meditatie- & yogadocent en mindfulnesstrainer. Lot begon op haar 13e met mediteren, en heeft intussen langdurige ervaring. Ze volgde veel kortere en langere retraites in binnen- en buitenland, en werd opgeleid tot meditatieleraar door o.a. de Amerikaanse Sylvia Boorstein.

Voor wie?
De retraites staan open voor iedereen die zich gedurende een aantal dagen intensiever wil bezighouden met de beoefening van mindfulness. In deze periode zijn we voornamelijk in stilte. We wisselen zitmeditatie af met loopmeditatie en yoga. De meditatie kun je op een kussentje, bankje of op een stoel doen. De najaarsretraite staat dit jaar in het teken van de beoefening van metta, ofwel vriendelijkheid. Om deel te kunnen nemen is (enige) ervaring met meditatie belangrijk, bij voorbeeld door de 8-weekse mindfulnesstraining. Bij vragen of twijfel over deelname kun je altijd even contact opnemen.

Meer informatie www.presentmind.nl

Stilteretraite met meditatie en yoga

Programmacode

201904

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Dinsdag 18 februari 2020 17:00
tot Zondag 23 februari 2020 14:00

Kosten

  • Tarief A: € 625
  • Tarief B: € 695

A= 2 pk ; B = 1 pk