• Home
  • Contact

Share & Care Event

‘Share’ (delen) heeft te maken met de informatie die je meekrijgt over het betreffende onderwerp. Kennis delen is de basis voor bewustwording. Het overdragen ervan is belangrijk om je visie te helpen verruimen zodat je niet blijft ‘hangen’ in vertrouwde oude patronen

------------------------------------------------

‘Care’ (zorgen voor) heeft te maken met het zorgdragen voor elkaar. Dit is ook een onmisbaar facet op ons pad van bewustwording en zelfexpressie. Willen we ons werkelijk ontwikkelen en inzichten integreren in ons dagelijks leven, dan hebben we elkaars inzichten/aanvullingen/vragen en delen nodig.

‘spiegeling
is een 
herinnering van heelheid’

Wat gaan we doen?

 

We starten met Sharing in de kapel van het klooster. Ruim een uur lang krijg je informatie over het betreffende onderwerp vanuit verschillende stromingen belicht. Alles wat mij als mens interesseert en inspireert, voeg ik samen om jou te inspireren op jouw pad van ont-wikkelen.

Hierna nemen we een uur de tijd, voor contemplatie in stilte. Om te vertoeven in de prachtige tuin van het klooster, de refter, de meditatieruimte van de paters of aan het stille meertje achter het klooster.

Na de contemplatie ontmoeten we elkaar weer in de kapel en is er een mogelijkheid voor Sharing & Caring (delen en inspireren): middels vragen en antwoorden gaan we de essentie nog meer verdiepen en voelen, waardoor je opgeladen en geïnspireerd weer naar huis zal gaan. Middels mijn intuïtieve vermogen stem ik af op wat ‘kan en nodig is’ , om de middag fris, zuiver en luchtig te laten blijven. Hierdoor zal de invulling een afwisselend spel zijn van delen, meditatieve afstemming in stilte, muziek, teksten en klankschalen.

 

OPGAVE:    Via de mail: info@mayin.nl (onder vermelding van je naam en het aantal personen)

Share & Care Event

Programmacode

2019012

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Zondag 8 december 2019 13:30
tot Zondag 8 december 2019 17:30

Kosten

  • Tarief A: € 20

voor de hele middag inclusief Drinks & Bites