• Home
  • Contact

Stilte retraite (Pasen)

Paasretraite 'De Belofte van het Zwarte Ei'  ; vierdaagse stilte-retraite vanuit de universele symboliek van Pasen (crisis & sterven, stille zaterdag en wedergeboorte).

 

Voor wie is een stilte-retraite?

Eigenlijk voor iedereen die er naar verlangt om zich terug te trekken in een meerdaagse stilte-retraite. Die even niet omringd wil zijn door het gehaaste leven en het voortdurende getetter en over de dagelijkse verschijnselen in de wereld. Iedereen die aanvoelt dat er iets wil veranderen in zijn/haar leven, maar nog niet weet hoe zich dat wil ontvouwen. Iedereen die zich middenin een transformatie bevindt, waarin het oude haar betekenis verloren heeft, maar waarin het 'nieuwe' zich nog niet zo duidelijk toont. Iedereen die met een werkelijk verlies te maken heeft (naaste, geliefde of werk) en die zich daarom in de stilte wil terugtrekken, om de betekenis van dat verlies te doorvoelen en hints voor het nieuwe leven te ontvangen. Iedereen die de impuls heeft een meerdaagse stilte periode in te springen zonder specifieke aanleiding. Iedereen die zichzelf kent als de uitdrukking van het Leven Zelf en verder in wil ontspannen. Iedereen die het risico wil lopen extase terug te vinden in het leven. Iedereen die teleurgesteld is in vertrouwde vormen van religie maar wel snakt naar zingeving zonder zweverig te worden. Dus eigenlijk is deze retraite ook voor jou, die dit nu leest...

 

Stilte retraite (Pasen)
Aanmelden

Programmacode

861-RB-180014

Doelgroep

1 Verdieping op je levenspad

Data en tijden

van Woensdag 28 maart 2018 19:00
tot Zondag 1 april 2018 15:00

Begeleiding

Robbert van Bruggen

Robbert van Bruggen

Robbert van Bruggen is begeleidingskundige (MHOB) en senior consultant cultuurontwikkeling.