• Home
  • Contact

Tweedaagse training Frenemies

Frenemy: friend en enemy, vriend en vijand.

Waarschijnlijk herken je de volgende situatie wel: een werknemer gaat gebukt onder werkstress en stevent af op een burn-out. Je gaat doelgericht een gesprek aan, zodat je samen de problemen kunt oplossen. Alles lijkt goed te zijn besproken, maar vervolgens merk je dat de werknemer steeds minder goed functioneert. Hij/zij heeft niets gedaan met je advies en lijkt juist afstand te nemen! Ziet hij je nu als vriend (die hem kan ondersteunen en begeleiden) of als vijand (die de oorzaak is van al zijn problemen)?

In de tweedaagse training 'Frenemies' leer je hoe je je werknemer zo kunt benaderen dat die zich veilig bij je voelt en kan groeien. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat de werknemer je adviezen en ondersteuning omarmt, in plaats van dat je wordt gezien als de oorzaak van de stressklachten.

In de bijzonder inspirerende omgeving van het klooster krijg je in een kleine groep praktische tools aangereikt, waarmee je de werknemer intrinsiek kunt stimuleren tot gedragsverandering. Mensen willen immers wel veranderen, maar niet veranderd worden.

 

Tweedaagse training Frenemies
Aanmelden

Programmacode

852-FR-1702

Doelgroep

3 Stress, burn-out

Data en tijden

van Woensdag 29 november 2017 10:00
tot Donderdag 30 november 2017 17:00

Kosten

  • Tarief A: € 925,00

Prijs incl. overnachting, maaltijden en versnaperingen. Bij meerder inschrijvingen uit een bedrijf 50 euro korting.

Begeleiding

Iris Bergwerff